Ridhuset

Igår kväll red jag och Vicky i ridhuset.
Santiago va så himla fin igår, vi hade vårt bästa pass någonsin!
Till att börja med va han väldigt mjuk i hela kroppen och fann sig direkt i tanken att han skulle jobba i skritten. Han gick jättestadigt i flyttningar och i halter vilket fick mig att bara sitta och le! När han sedan gjorde väldigt fina övergångar till trav så blev jag ännu lyckligare. I slutet var han riktigt låg och rund i traven vilket har vart mitt mål länge! I galoppen var han helt överlycklig så jag lät honom galoppera på några varv och arbetade lite i slutet vilket han då också gjorde väldigt bra. Galoppfattningarna var sjukt bra också så summan av det hela va helt asgrym!!!
 
Idag ska vi ut och busa i skogen lite! :)
 

Svamp

Igår skulle jag och Vicky ge oss på ett uppdrag med hästarna... Santiago har då aldrig vart ute i mörkret i skogen innan, ingen av hästarna har blivit ridna med pannlampa haha... Men det gick så himla bra! Santiago va såå duktig och trampade på i den höga snön medan Vicky och Nevyn gick bakom och var livrädda för alla älgar och vildsvin haha... 
Idag ska Santiago ridas i ridhuset :)
 

Svampis

Idag red jag Santiago i alla gångarter i ridhuset och han var fruktansvärt fin idag också! Pernilla filmade lite vilket var kul att se så här kommer några print screens: 
 
Nu har vi jobbat med massa serpentinbågar med halter lite här och var. Har gjort e hel del skänkelvikningar och några öppnor och han är sååå duktig! :)
 
Visa fler inlägg