40 timmar

Om cirka 40 timmar så får min fina somna in.
Efter 6 behandlingar och 9 hältbesök, toalt 13 besök på vaggeryds hästklinik under 10 månaders tid. Plus 4 akuta besök från distrikt. På torsdag har han varit halt i 146 dagar minus de 2 veckor han var ohalt i somras. 
 
Det gör så jävla ont å veta att han har varit ohalt och frisk tills han rymde ur hagen. Han hade kunnat vara frisk nu, och helt igång för att få tävla nästa år. 
Nu har jag efter många om och men i alla fall bestämt att han inte ska behöva ha ont mer. Så på torsdag får han somna in.
 
Jag är så sjukt glad över denna tiden som vi har fått tillsammans. Så sjukt fin som han var precis innan skadan. Jag är så stolt över oss båda som tagit oss dit helt själva, ett tack till fina Mazella som inspirerat och visat mig hur jag ska rida för att ta mig dit jag vill.
 
Efter denna långa skadeperiod så har jag nästan haft daglig kontakt med min veterinär Katarina Brunstedt. FYFAN va grym hon är. aldrig tänker jag åka till någon annan än henne! Tack Katta för all hjälp!
Tack till Ellen och Julia Sörman som snabbt kunde ta emot mig och Harry som hyresgäster när det behövdes! 
 
också världens största tack till Marita och Jonas som lät mig släppa Harry på bete i en av deras flockar hans sista månad i livet. Denna månaden har nog garanterat varit den bästa i hans liv. Har aldrig sett honom så lycklig varje dag. <3
 
du fina<3
 
#1 - - vicky:

<3

#2 - - Mette Nilsson:

Hej,
Blev både glad och ledsen när jag hittade Braveheart på nätet. Han är född hos mig och det var härligt att se att han hade det bra hos dig sista tiden. Tråkigt att han har haft så många skador. Har ett par bilder på honom när han var föl och svart innan han blev skimmel. Vill du ha eller blir det för många tråkiga minnen?

Med vänlig hälsning
Mette