Hela veckan

Söndag: Vi åkte till Hökensås med Leiknir och Litla, där red vi ut med Monika & Åsa. Hela familjen och massa annat folk kom till en av sjöarna där vi grillade korv och hade det mysigt.
På ditvägen red jag Leiknir vilket var otroligt roligt då han var SÅ himla duktig! Alltså 4 år, precis inriden och har endast varit ute i skogen typ 6 gånger och första gången han åker iväg och gör allt helt klockrent! Underbara häst!!
På hemvägen red jag Litla vilket var himla roligt då hon tyckte livet var latjolajbans där ute! :D
 
Hur söt kan man vara lixom? 
Fina hästen <3
 
Fina Singha tyckte livet var toppen ute i hökensås :D
 
Efteråt åkte jag till Svampen och mockade, fixade mat och borstade, pussade på honom :)
 
Hela veckan har jag haft svampen, vi har haft lite olika ridpass men idag var han HELT galen.. så sjukt pigg så jag trodde jag skulle dö på våran uteritt haha.. men jag lever ju nu i alla fall.
 
Höromdagen var jag ute och red Leiknir igen vilket var himla roligt! Litla och Cathrine var självklart med ute också! Singha och Stella följde med och sprang å lekte som bara den!
 
Imorgon startar vi dagen med att åka till Mella och Bamse, Mella ska åka till London så jag ska få rida hennes fina stora. Efteråt blir det islandshästarna innan Svampen ska tas hand om och på kvällen blir det partyyyy!! :D
 
 
Bild från Cypern, Saknar det redan. bästa platsen på jorden <3