Dagen klar - 2 hästar ridna och 1 trickad

Började med att mocka ut hela Harrys bädd, brukar göra det ca 1 gång i månaden och lägga på stalosan oså :)
 
Till något mer intressant, började med Pondus idag. Tog in honom och borstade väldigt länge. Var heeelt själv i stallet vilket nästan var skönt. Jag brukar tycka det är lite jobbigt annars då jag gärna pratar med någon hela tiden men det löstes med en radio ;)
 
I vilket fall så la jag mycket tid på övergångar skritt-trav idag på Pondus, framförallt på serpentiner. För första gången kände jag att han släppte lite i galoppen också. Han jobbade på så bra pojken :) Han blev väldigt svettig efteråt, skrittade av honom för hand i skogen i 15 minuter.
 
Finaste Pondus! Hans ägare hade klippt pannluggen på honom och jag tycker han blev såååå gullig hihi :')
 
Efter det så var det Harrys tur. Eftersom jag är väldigt långsam så tog det typ 3 timmar innan vi kom iväg. Det vart en hel del borstning, mys osv. Tillslut kom vi iväg till skogen i alla fall! Han var väldigt fin och positiv. Red i typ 30 minuter. 
 
Fina Barry i solnedgången <3
 
Efter detta så skulle Harry tricktränas, detta startade egentligen som mitt gymnasiearbete. Ska skriva mer om det någon annan dag. I vilket fall så gick det superbra idag och han var nere i buga i typ 1 sekund och jag typ flög iväg av lycka haha... Hanna filmade gången efter och då gick han inte riktigt ner vilket inte gör något då han fattade vad han skulle göra iaf!!! Bästa hästen :)
 
Printad från en film så därav kass kvalle och svårt i få perfekta tillfället ;)