Sessan

Vi har varit hundvakt åt en chiuaua-korsning som är typ 13 veckor gammal. Hon är verkligen det mest underbara jag träffat på i mitt liv. Nu är hon återigen hos sin familj men jag saknar ihjäl mig!!!
 
HUR SÖT LIXOM?
 
fina sess <3
 
 
 

Återbesök igår

Ja, igår var det dags för återbesök i Vaggeryd. 
Eftersom han i princip var ohalt sist så var det vad vi hade väntat oss. Dock blev han väldigt svullen i vänster fram kotled, senor och ligament för några dagar sedan. Han har inte haltat eller visat något vid ridning.
 
Nu var han ca 1 grad halt på böjt spår och 2 grader halt på böjprov, vilket inte var bra alls. Då ledvätskan såg väldigt fin ut så konstaterade vi att inflammationen är helt borta, vi bedövade kotleden för att konstatera var hältan satt. Hältan försvann till viss del. Diagnosen blev därav vrickning och sträckning kota, senor och hela köret typ. Så kortison där. 
Sjukhage, promenader och lindade ben nu i 2 veckor till återbesöket. bakslag som fan men hoppas min skruttas mår bättre snart :)
 
Bild från v-ryd :)
 
Vadå inpackad? bomullsbandage med massa jodopax, stallbandage, + boots på det.. eksemtäcke osv, haha söte <3
 

FY FAN VA JAG ÄR BRA

studenten alltså, fyfan va jag vill gå om ett år och ta studenten igen. bästa dagen i hela mitt liv. tack bästa sa3a för dom underbara åren och en så jävla bra dag tillsammans!
Visa fler inlägg