Kanske sista besöket i vryd

Ja, idag var det dags för återbesök igen. Hältan var ungefär densamma men aningen bättre på böjt spår. 
Valet stog mellan att skicka en förfrågan till Agria om skiktröntgen i Helsingborg för att helt enkelt se vad den riktiga orsaken till hältan är. Andra valet var att återigen behandla kotleden och sedan sätta igång honom.
 
Eftersom skiktröntgen kommer kosta mycket pengar även om försäkrningen i så fall täcker en del så valde jag att avstå det, han är ändå 17 år, vilket jag känner är en ålder där vi kanske inte kan lägga in alla olika behandlingsalternativ för att KANSKE få det 100% bra. 
 
Så nu är han helt enkelt behandlad åter igen, men nu har vi en igångsättningsplan och är han/blir halt så åker vi åter till vaggeryd för en sista bedömning innan han döms ut. Så jag håller tummarna för att min pojk väljer livet och blir bra nu. <3
 
Utöver detta så kikade vi ner i halsen på honom då han har hostat väldigt mycket det sista. Han såg väldigt fin ut, inget konstigt alls. Han fick utskriven medicin för att bli av med besväret men inga tecken på infektion eller liknande. Han fick också sin årliga vaccination som tydligen gick ut nästa vecka.. 
 
Harry kommer att byta stall inom kort då han fortfarande ska stå inne på nätterna och jag kan inte längre åka fram och tillbaka fleeera gånger per dag. Om detta sker endast över ett par månader eller föralltid är ännu oklart. Vi trivs bra i Tovrida och vill väl egentligen inte flytta igen men han kommer få det toppen i sitt nya fina stall :)
 
Det finns också betydligt mer ridvägar där, vilket är bra nu när han är under igångsättning och endast får gå på rakt spår i skogen under typ 6-7 veckor.