Harry de senaste dagarna

Nu har Harry fått gå igång lite mer igen.
 
I Fredags så testade jag att trava lite, en kort sträcka utomhus. Han var fin oså!
 
I Lördags så red jag på banan. Harry var jättefin faktiskt! Han gick väldigt stadigt och hade ett fint och luftigt steg. Han joggades bara runt fyrkanten i växlande tempo. Men det brukar vara en utmaning att få honom å gå frammåt ordenltigt. Här var han pigg och frammåt och gick lätt reglera tempo och form :)
 
I Söndags så red jag ut en kortis. Han var lika fin då. Travade en liten sträcka ute. Vi hade släppt ihop Harry & Pommen med Arne på morgonen så jag ville se att han var hel då han och Arne bråkade ganska rejält i början. Men som det ser ut nu så är dom BFF:s! Såå söta tsm :)
 
Igår, (måndag) så red jag en längre sväng i skogen. Ska egentligen trimma varannan dag men banan var ganska hård och i med att hans ben har varit svullet så ville jag inte riskera något. Han var i alla fall JÄTTEFIN! Testade att galoppera lite också likaså där var han superfin! 
Det är så himla roligt att vi fortfarande utvecklas varje dag. För 2 år sedan så hade jag ALDRIG i hela mitt liv ridit ut på ett tränsbett, jag hade inte travat eller galopperat på hemvägen, jag hade inte gjort något annat än skritta när det var mörkt och snö! Men det går bra nu, han lyssnar jättefint. Jag är så glad över min fina häst <3
 
Efteråt fick Elsa och Olle skritta några varv var på banan! :)
 
Idag ska Harry förmodligen vila då jag har mycket plugg.. 
 
 
Visa fler inlägg