Veckan- hästarna

I Måndags: Jag trimmade Arne på banan, han var ganska trött men ändå fin oså! 
                  Skrittade ut honom med Marika & Limme på kvällen. Han verkade väldigt pigg och avslappnad!
 
I Tisdags: Först hoppade jag Harry med Hanna och Grålle, vi fick även lite bilder!! Vi har inte hoppat sedan den dagen han fick feber och det var typ i oktober eller november??? Så vi hoppade inte jättemycket utan en linje där vi varierade mellan 6,7 och 8 galoppsprång. Harry var väldigt fin och allting gick så himla bra! Ska försöka hoppa honom en gång i veckan nu i alla fall :)
Efteråt trimmade jag Pondus och han var väldigt fin! Vi gjorde lite övergångar, skolor och framförallt serpentinbågar! Han blev väldigt mjuk och fin tillslut :)
 
I Onsdags: Harry red jag ut tillsammans med Moa och Limme. Harry var väldigt pigg men lyssnade ändå bra :) Red på novabettet och det var väldigt längesen jag gjorde det men han funkade bra på det :) Vi travade en bit annars var det mest skritt!
Sedan red jag ut Arne med Elina och Pondus! Arne var till en början hur seg och trött som helst men sedan fick han eld i rumpan och flög typ hela vägen hem haha! Han var hur som helst väldigt mjuk och fin! Finaste B-ponnyn på jorden alltså <3
 

Idag: Skulle egentligen jag och Marika sitstränat för Lena men det blev tyvärr inte så. Istället så red Elsa fram Harry åt mig och sedan joggade jag honom i typ 20 minuter. Vi gjorde bara massa serpentiner och tempoväxlingar men han var mjuk och fin hela tiden! :)
 
Arne fick en välförtjänt vila då jag kände att hans kropp behövde det och jag hade inte tid idag tyvärr. 
Hade även hand om Grålle idag, tog in honom, borstade av och spolade av benen bara :)
 
Elsa (4,5 år) red fram Harry idag... så grymma är båda mina skruttar <3
 
Imorgon bitti åker jag till GHS med skolan vilket ska bli kul! Vicky kommer ner till götet imon så stannar vi där och går på GHS på Lördagen också. Stannar även till Söndag och äter god hotellfrukost osv! :) MYS!
 
Helene och Marika tar hand om Harry sålänge! :) 
 
Min fina prins i Tisdags när vi hoppade :) 
 
 
#1 - - Matte:

Va fin ponnyn million var var kom han ifrån innan du hade han?

Svar: Köpte honom från ett försäljningsstall i Kalmar tror jag det var typ. Lone Karlsson ägde honom innan mig :)
Elin Johansson