Hästarnaaa

I Fredags: 

Trimmade först Arne en snabbis då han hade slängt av sin stackars skötare. Han var i alla fall väldigt fin när jag hoppade upp! 
Trimmade sedan Harry och även han var väldigt fin! :)
 
I Lördags: 

På morgonen åkte vi och hämtade halm till alla hästarna. Sedan red jag ut Harry tillsammans med Vicky & Arne vilket gick väldigt bra! Höll oss till skritt och trav då de var väldigt pigga :)
Trimmade Pondus på kvällen vilket inte gick lika bra som innan i veckan men han var i alla fall helt okej fin! Han kändes lite trött i kroppen..
 
Idag (söndag): 

Hade utsläppet på morgonen, mockade och fixade allting innan jag åkte hem en snabbis för att sedan åka med Mella på Pay and Jump på JFK! Även det gick bra och alla var nöjda å glada :)
Åkte sedan tillbaka till Tovrida för att trimma hästarna.
 
Började med att tvätta 2 LERMONSTER (Harry och Arne ofc)..
Trimmade sedan Arne som var väldigtväldigt fin idag. Vi gjorde lite övergångar från trav till skritt eller till halt och han gjorde dom väldigt fint! :)
 
Trimmade sedan Harry, han var inte lika fin som i fredags men ändå helt okej! Han är väldigt pigg och arbetsvillig just nu vilket jag totalälskar! Han verkar väldigt glad och välmående, dessutom börjar allt slit verkligen ta sig han är väldigt fin i kroppen nu och börjar få fina muskler! Dessutom är han så himla snäll och lydig från marken just nu också! Har kämpat som sjutton så de är skönt att de fungerar nu :)
 
Harry och Arne i somras :)