Veckan- hästarna

I Måndags: Jag trimmade Arne på banan, han var ganska trött men ändå fin oså! 
                  Skrittade ut honom med Marika & Limme på kvällen. Han verkade väldigt pigg och avslappnad!
 
I Tisdags: Först hoppade jag Harry med Hanna och Grålle, vi fick även lite bilder!! Vi har inte hoppat sedan den dagen han fick feber och det var typ i oktober eller november??? Så vi hoppade inte jättemycket utan en linje där vi varierade mellan 6,7 och 8 galoppsprång. Harry var väldigt fin och allting gick så himla bra! Ska försöka hoppa honom en gång i veckan nu i alla fall :)
Efteråt trimmade jag Pondus och han var väldigt fin! Vi gjorde lite övergångar, skolor och framförallt serpentinbågar! Han blev väldigt mjuk och fin tillslut :)
 
I Onsdags: Harry red jag ut tillsammans med Moa och Limme. Harry var väldigt pigg men lyssnade ändå bra :) Red på novabettet och det var väldigt längesen jag gjorde det men han funkade bra på det :) Vi travade en bit annars var det mest skritt!
Sedan red jag ut Arne med Elina och Pondus! Arne var till en början hur seg och trött som helst men sedan fick han eld i rumpan och flög typ hela vägen hem haha! Han var hur som helst väldigt mjuk och fin! Finaste B-ponnyn på jorden alltså <3
 

Idag: Skulle egentligen jag och Marika sitstränat för Lena men det blev tyvärr inte så. Istället så red Elsa fram Harry åt mig och sedan joggade jag honom i typ 20 minuter. Vi gjorde bara massa serpentiner och tempoväxlingar men han var mjuk och fin hela tiden! :)
 
Arne fick en välförtjänt vila då jag kände att hans kropp behövde det och jag hade inte tid idag tyvärr. 
Hade även hand om Grålle idag, tog in honom, borstade av och spolade av benen bara :)
 
Elsa (4,5 år) red fram Harry idag... så grymma är båda mina skruttar <3
 
Imorgon bitti åker jag till GHS med skolan vilket ska bli kul! Vicky kommer ner till götet imon så stannar vi där och går på GHS på Lördagen också. Stannar även till Söndag och äter god hotellfrukost osv! :) MYS!
 
Helene och Marika tar hand om Harry sålänge! :) 
 
Min fina prins i Tisdags när vi hoppade :) 
 
 

Hästarna: Planering denna veckan

Måndag: Arne trim på banan. Harry skogen (skritta)
Tisdag:  Ellen rider Arne. Harry hoppning. Ev trimma Pondus.
Onsdag: Arne skogen. Harry ev longering (sitsträning) Annars ordentlig uteritt ev. fältet.
Torsdag: Arne och Harry trim. 
Fredag: GHS!!!! Helene skrittar Harry. Arne vila.
Lördag: GHS!!!! Helene skrittar Harry. 
Söndag: Göteborg men kommer hem på dagen- Harry trim ev med bommar. Arne trim med bommar! :)
 
Så ser veckans planering ut, får se om det blir lite mer Pondus också kanske.. :)

Hästarnaaa

I Fredags: 

Trimmade först Arne en snabbis då han hade slängt av sin stackars skötare. Han var i alla fall väldigt fin när jag hoppade upp! 
Trimmade sedan Harry och även han var väldigt fin! :)
 
I Lördags: 

På morgonen åkte vi och hämtade halm till alla hästarna. Sedan red jag ut Harry tillsammans med Vicky & Arne vilket gick väldigt bra! Höll oss till skritt och trav då de var väldigt pigga :)
Trimmade Pondus på kvällen vilket inte gick lika bra som innan i veckan men han var i alla fall helt okej fin! Han kändes lite trött i kroppen..
 
Idag (söndag): 

Hade utsläppet på morgonen, mockade och fixade allting innan jag åkte hem en snabbis för att sedan åka med Mella på Pay and Jump på JFK! Även det gick bra och alla var nöjda å glada :)
Åkte sedan tillbaka till Tovrida för att trimma hästarna.
 
Började med att tvätta 2 LERMONSTER (Harry och Arne ofc)..
Trimmade sedan Arne som var väldigtväldigt fin idag. Vi gjorde lite övergångar från trav till skritt eller till halt och han gjorde dom väldigt fint! :)
 
Trimmade sedan Harry, han var inte lika fin som i fredags men ändå helt okej! Han är väldigt pigg och arbetsvillig just nu vilket jag totalälskar! Han verkar väldigt glad och välmående, dessutom börjar allt slit verkligen ta sig han är väldigt fin i kroppen nu och börjar få fina muskler! Dessutom är han så himla snäll och lydig från marken just nu också! Har kämpat som sjutton så de är skönt att de fungerar nu :)
 
Harry och Arne i somras :)
 
Visa fler inlägg