hejsansvejsan

Det var ett tag sedan jag skrev nu och det har hänt en hel del!
 
I Tisdags hoppade jag och Hanna som vanligt, dock hade vi med oss Vicky som fotade och hjälpte oss :D
Så en massa fina bilder fick vi med oss!
I vilket fall som helst så var Harry väldigt fin, han var från början seg och blev sedan extremt pigg istället. Men det är kul att han tycker det är så roligt :) 
Bild från hoppningen :)
 
Nu i veckan så har Harry tagit de lite lugnare med mycket buga-träning vilket har gett resultat! 
 
I Fredags så trimmade jag först Pondus som var hyfsat fin, det tog väldigt lång tid innan han släppte och han var lite mindre pigg än vanligt men jag var ändå nöjd med honom.
 
Sedan trimmades även Harry och han var såå himla fin! Vi har börjat lite med sluta på diagonalen i galopp med byte på slutet så det var mest fokus på det. Han gjorde det himla bra tycker jag! Han är verkligen så himla fin nu! 
Bild från förra helgen :)
 
Igår (lördag) så blev det en lång uteritt för Harrys del tillsammans med Hanna och Grålle. Vi var ute lite längre än 1,5 timme och vi höll igång rätt så bra så hästarna var trötta och svettiga efteråt. Men såå pigga å glada över att få springa av sig ute på massa fina vägar :)
 
Sedan trimmade jag Pondus efteråt. Testade att ta av nosgrimman vilket resulterade i en himla mycket finare häst, han lugnade sig i munnen och det gick å rida med en lätt kontakt så vi båda blev mycket nöjdare :) Han gick så fint i alla gångarter så jag var himla glad på honom ! Nu ska jag lägga mycket jobb på övergångarna från trav till skritt och från galopp till trav då dom är väldigt jobbiga tycker Pondus ;)
 
Bild på Pondus!
 
Igår kväll så fixade Saga mina naglar:
 
Såhär fint blev det!! :D
 
Just nu sitter jag å kollar på HV71:s J20 lag som spelar Finalen. Senare i em ska Harry skrittas ca 1 timme på hårt underlag och kanske tricktränas lite :)