HALT

Ja, Harry har gått väldigt bra hela tiden fram tills igår. (Lördag)
Jag skulle rida ett vanligt trimpass men han kändes ovanligt stel.. Red iaf i 40 minuter arbete ungefär..
Skrittade av för hand och gick sedan in, när jag skulle vända honom i gången så hoppade han omkring. Jag testade att longera för att se och han var kraftigt halt. Han fick gå in ett tag iaf så kollade jag sen igen med hjälp av en i stallet. Han hade ingen svullnad, värme och va inte öm ngnstans.. Men hältan va lixom extrem. I högervarv på volten så gick det max 1 varv så vi gick in. Han fick sova utan lindor oså för att kunna se var det satt..
 
Imorse var han jättesvullen hela utsidan från kotan till "knäet" dock bättre med hältan. Så han fick gå i en gräshage ensam som inte blivit använd på länge så den var inte lerig.. Han gick med lindor tills jag kom 3 timmar senare. (vet förövrigt att han inte sprang då en i stallet höll koll) Då var han i alla fall inte svullen men varmare i det benet och hältan hade blivit ännu värre :( 
 
Ringde då till Jourveterinären för Hallands djursjukhus, sjukt trevliga och kunniga personal btw! Iaf så sa de boxvila tills jag pratar med vaggeryd.. Kyla och linda.. 
 
Så jag kylde i typ 20 min och sedan har han stått med bandage. Nu ikväll var han mindre halt och ingen svullnad eller värme.. Kylde och lindade om igen..  Han får stå inne fm imon iaf tills jag pratat med vaggeryd och kollat hans ben oså :)
 
Så ja, vad kan detta nu vara... min jävla äckliga vanliga otur. ajja, vaggeryd är bäst å jag tkr trots allt om å vara där trots alla dåliga minnen. De gör alltid sitt bästa! :) 
 
Såhär vacker va han idag i hagen.........
 
 
Va med Mella på tävling idag med sin bjässe häst! :) dubbelnolla ¨å strax utanför plac!! :)
 
#1 - - Mikxki:

Vilken ren polle :P