Turkey

Har det allmänt gött och jag har faktiskt redan blivit brun!!!!! Brukar ALDRIG bli brun så nu är jag nöjd med resan och kan typ åka hem haha.
 
Igår spenderade vi mest tid vid poolen, gick en sväng förbi havet igår. Var även inne i city och shoppade lite, jag fyndade 2 navelpiercingar som jag och Wilma delar på. Båda var diamantiga, en rosa och en vit :)
 
Jag har dock en hel del som jag måste köpa!
Plånbok och en bikini då jag har glömt 1 underdel hemma och en underdel var extremt stor så jag har typ ingen bikini. Ska även köpa en väska, lite kläder och lite annat är tänkt :)
 
Senare på kvällen var vi även på ett finare köpcenter och vi var inne på Mango och jag totalförälskade mig i deras kläder, hittade en sjukt fin klänning och en vinterjacka!! Men jag tänker köpa det hemma i så fall för det är ovärt att de ska ta bort massa kilon i min väska haha..
 
Nu har vi nyss ätit frukost, ska gå till supermarket, bada och sola i poolen, ta ett dopp i havet och shoppa idag :)
 
Innan vi flög :)
 

Sjukt fint på flyget

Igår vid poolen :)
 

TURKIET

Om en timme åker vi till flygplatsen för att sedan dra vidare till Turkiet!
Igår så var Harry superfin att rida och idag ska han vila, dock drog han en sån jävla bockserie + galopperade för full kareta hur länge som helst när jag var ute i hagen, känner en viss oro för de som ska rida honom när jag är borta...
 
Bild från passet igår, barbacka, utan nosgrimma med enkelt bett! me like :)
 
Bild från hagen igår. 
Han är så fruktansvärt söt i den grimman, han har fått ärva den av Dalme ;)
 
Nähä nu ska jag äta potatisbullar innan vi ska åka :)
Uppdaterar säkert lite under veckans gång :)
 
Bild från förra hösten :)
 
 
 
 
horse post of the day #besthorseonearth

3 minuter kvar....

Japp, 3 minuter kvar till min sista lektion på typ 8 eller 9 dagar! Imorgon åker jag till Turkiet med Mamma, pappa, Wilma, mormor och morfar :D
 
Vicky, Helene och jonna ska ta hand om Harry. Vilket säkert kommer bli jättebra :)
 
Harry har dock varit lite busig, när jag red på banan i förrgår så stack han som en kanonkula! Det var längesen han gjorde det men min kvicka gärna kom snabbt på ett bra sätt å få stopp på honom så han kom inte så långt som tur var.
Igår skulle jag å vicky rida ut och jag valde därför att rida med marikas kandar dock med hack och 3 delat bett, det visade sig vara en riktigt grym kombo för han gick sjuuukt bra!
Idag ska jag rida igenom honom lite på banan, mazzan ska skrittas och joggas lite på banan bara. Hon ska stå när jag är borta :)
 
 
Visa fler inlägg