Harry & Mazzan

Denna veckan har båda hästarna tyvärr gått lite mindre..
 
Harry har jag börjat känna att han går mycket sämre vid ridpass och han är nästan arg hela tiden i stallet vilket verkligen tyder på att någonting är fel. Så i Tisdags ringde jag till veterinärerna igen och frågade lite, de sa att han är ett väldigt annorlunda och svårt fall men till slut bestämde vi oss i alla fall för att åka till Vaggeryd igen. Vi har fått en tid nu på Måndag så då får vi se vad som händer helt enkelt.
Veterinären rekommenderade att han skulle gå någorlunda tills vi ska dit men i Onsdags red jag en stund på banan men i Torsdags fick han vila pga att jag inte hann och i Fredags så gick vi ca 10 minuter på ridbanan med lite trick och lydnadsträning. Han tyckte det var roligt och var jätteduktigt trots att det var dåligt väder! :)
Igår red jag ut honom tillsammans med Jonna & Pommen, bara skritt och trav men han verkade glad och positiv, pigg osv iaf! :)
 
Mazzan i alla fall då, hon fick på sin tappsko i måndags men vilade då för att lite av hoven var trasig och hon är så himla känslig!! Skrittade i Tisdags och i Onsdags, sedan vilade hon Torsdag och jag red ut henne i Fredags.
Igår fick hon återigen en oplanerad vila för att jag inte hann.
 
I Fredags red jag även ut på Limme! :) Han skötte sig jättebra! :)
 
Idag ska Harry ridas ut tillsammans med Hanna & Zandy. Om Harry känns okej så blir det lite galopp idag också! :)
Mazzan ska gå på banan och Hanna ska fota oss om vädret håller i sig och vi kommer iväg i tid :)
 
Bästa Mazz, kommer sakna så mycket att rida henne när hon inte kan ridas längre. Men självklart ska det bli såååå roligt att hon ska få bebiiis :D
 
Haha, Harry & Pommen ♥