Full rulle

Jag har så sjukt mycket att göra nu förtiden så bloggen är typ prio 100.. Plus att jag inte tycker det är så roligt med bloggen längre. Har tröttnat på allt som har med bloggar att göra, kollar inte på någon knappt längre. Skitsamma.
Harry har iaf gått bra.
 
Förra helgen var vi på SM. Harry var sååå fin på framridningen, inne på banan blev han lite segare som han alltid blir men jag var ändå väldigt nöjd. Jag tyckte Harry gjorde en utav sina bättre rundor, men vi fick lite missar. Vi fick så kass procent som 51% (red fel också hehe) Men jag tycker själv att vi var värda runt 60% faktiskt. Men skitsamma :)

Vi var på en P&J i helgen. Det var hemmaklubben som höll i den, men informationen var tyvärr väldigt bristande vilket gjorde att jag fick ett jävla utbrott på dom!! Men sånna missar är fasen inte tillåtna! Jag fick iaf min tid och Harry presterade skitbra trots lite stress.
Vi hoppade 70 och 80 cm. I 70:n så var han väldigt fin, kom bra på hinder oså. Hade fel galopp någon gång men annars jättebra.
I framridningen till 80 var han jätteseg och tung och jag trodde inte vi skulle klara banan alls.
Men efter första hindret blev han helt överlycklig och sprang som bara den. Han hoppade allt trots att jag fegade ur som sjutton. Han hade ingen annan tanke än att hoppa. Det var längesen han var sååå lycklig!
Hoppade felfritt även där.
 
Hanna filmade och Amelie tog lite bilder, har dessutom bilder från NFSM och en fotografering som vi gjorde efter så det finns gott om bilder att visa iaf.
 
Idag har vi ridit en farväl ritt med Harry & Emil. Barbacka, barbent, barfota mellan fälten i full galopp! Hästarna var glada och det var väldigt roligt! Imorgon åker emil och ludde så det var sista gången dom träffade Harry, lite sorgligt :(
 
Provsmaksbild från P&J 80 cm- Foto: Amelie Dahlberg
 

Tjenare

De senaste dagarna har varit väldigt fulla med aktiviteter.
Jag började jobba i Måndags och på kvällen var jag och hoppade Harry.
I början gick det skitbra och han var jättefin både på marken och på hinder, efter ett tag började han stoppa och då blev jag nojjig så vi sänkte ner lite och avslutade sedan.
 
Förövrigt så SKICKADE jag in Harry i transporten när vi åkte hem och då gick han rakt på!!!!
Underbara häst vad glad jag blev!! :D
Har filmer som kanske kommer upp någon gång i framtiden ;)
Bild från hoppningen :)
 
I Tisdags red jag ut Harry, barbacka mellan fälten på nova-bett och han var jättefin!
Bild från ett tag sedan när jag hoppade 1 meter barbacka. Dock 90 på bilden troja :)
 
Igår red jag på banan, från början hängde Elsa på med Emil så det blev väl inte så mycket uppvärmning i form av rörelser vilket gjorde att hela passet gick väldigt dåligt. Men Harry fick röra på sig och det är så roligt när Elsa är med så det gör inte så mycket :)
Efteråt red jag Mazella som håller på att sättas igång, så det är bara skritt som gäller men det är så fruktansvärt roligt på henne i vilket fall :)
 
Mazzan i solnedgången :)
 
Idag efter jobbet åkte jag direkt till sommarstugan och fikade med mamma,pappa Wilma, mormor och morfar! Mysigt :) badade åså!
 
Sedan åkte jag till stallet och red Harry på banan, red igenom honom ordentligt och han blev faktiskt jättefin! Red igenom programmet och det känns sådär men det finns inte mycket att göra nu. En del av traven och nästan hela galoppen sitter riktigt bra i alla fall. Sen har han ju inte varit ute på några månader nu så jag förväntar mig inte direkt någon placering. Mer att ha roligt :)
 
Bild från idag!
 
Efteråt skrittade jag Mazzan i ca 30 minuter i skogen! Mysigt :)
 
Nu måste jag sova för imon ska jag upp tidigt och jobba igen!
 
 

Läges- check

Livet är bäst just nu och jag har knappt varit hemma denna veckan.
I Tisdags tränade jag för Marika och det gick sådär, men jag fick massa tips som hjälpte jättebra i alla fall, nu börjar vi om från början och ska fixa till allt. Är så glad över att ha så duktiga människor runt om mig, som så gärna hjälper till! :)
 
I Onsdags var jag i stallet hela dagen, släppte ut hästarna, åkte hem, åkte upp igen för Harry skulle vaccineras. Åkte hem och hämtade saker, sedan spenderade jag dagen med Hanna och Ebba och chillade. Kollade på PLL, skrittade ut Harry med Ebba&Jocke och Hanna&Zandy, käkade pizza och umgicks lite med Emma när hon var där!
 
Hade dessutom jävligt kul på kvällen, när Ebba och Hanna duschade i vattenspiltan, hade luciatåg i bikini osv..... haha :) Sov sedan i stallet.
 
Dagen efter släppte jag ut hästarna och fixade lite i stallet, red på kvällen, trimmade lite och då var han superfin.
Kom hem vid typ 11.
Igår var jag i stallet och red mitt på dagen, Harry red jag ut tillsammans med Emma och Emil, det gick jättebra.
Sedan skrittade jag ut Limme med Emma och Mazella :) Det gick också bra!
 
Åkte upp på em och tog in hästarna, åkte sedan vidare till hem till Emma och sedan till Piren för att ha de trevligt med lite stallfolk! :)
 
Sov sedan hos Emma och idag har jag bara solat och slappat, ska till stallet lite senare :)
 
Hanna om 60 år, haha
 
 
 
Innan Piren igår :)
 
Visa fler inlägg