Full rulle

Jag har så sjukt mycket att göra nu förtiden så bloggen är typ prio 100.. Plus att jag inte tycker det är så roligt med bloggen längre. Har tröttnat på allt som har med bloggar att göra, kollar inte på någon knappt längre. Skitsamma.
Harry har iaf gått bra.
 
Förra helgen var vi på SM. Harry var sååå fin på framridningen, inne på banan blev han lite segare som han alltid blir men jag var ändå väldigt nöjd. Jag tyckte Harry gjorde en utav sina bättre rundor, men vi fick lite missar. Vi fick så kass procent som 51% (red fel också hehe) Men jag tycker själv att vi var värda runt 60% faktiskt. Men skitsamma :)

Vi var på en P&J i helgen. Det var hemmaklubben som höll i den, men informationen var tyvärr väldigt bristande vilket gjorde att jag fick ett jävla utbrott på dom!! Men sånna missar är fasen inte tillåtna! Jag fick iaf min tid och Harry presterade skitbra trots lite stress.
Vi hoppade 70 och 80 cm. I 70:n så var han väldigt fin, kom bra på hinder oså. Hade fel galopp någon gång men annars jättebra.
I framridningen till 80 var han jätteseg och tung och jag trodde inte vi skulle klara banan alls.
Men efter första hindret blev han helt överlycklig och sprang som bara den. Han hoppade allt trots att jag fegade ur som sjutton. Han hade ingen annan tanke än att hoppa. Det var längesen han var sååå lycklig!
Hoppade felfritt även där.
 
Hanna filmade och Amelie tog lite bilder, har dessutom bilder från NFSM och en fotografering som vi gjorde efter så det finns gott om bilder att visa iaf.
 
Idag har vi ridit en farväl ritt med Harry & Emil. Barbacka, barbent, barfota mellan fälten i full galopp! Hästarna var glada och det var väldigt roligt! Imorgon åker emil och ludde så det var sista gången dom träffade Harry, lite sorgligt :(
 
Provsmaksbild från P&J 80 cm- Foto: Amelie Dahlberg
 
Visa fler inlägg