Harry & Mazella

Idag hade vi religiondag i skolan och jag satt mest och gäspade..
 
Iaf i stallet så frågade Marika om jag ville rida någon utav hennes hästar idag. Till slut red jag på Mazella iaf!
Jag har inte ridit storhäst sen jag red Seth i somras typ? Jo Luris någon gång efter det..tror jag.. eller förresten red jag ju rubin ganska nyss. whatever!
 
Jag var livrädd, men gud vad fin hon var!
 
Hon är en väldigt välutbildad dressyrhäst som änsålänge har gått typ MSV:B eller A dressyr? jag har ingen större koll, men fin är hon iaf!
Jag kunde verkligen inte sluta le! En sån drömhäst! Det var som en ung, fresh, pigg, stor och glad Million. Så himla mjuk och gash.. Jag var i himmelriket en stund där ;)
 
När jag hade ridit, tagit in, dregglat lite på nya stallet som är sjukt snyggt och fixat så var klockan så mycket så Harry och jag gick bara en promenix. :)
Han skötte sig iaf <3
 
Nu borde jag börja plugga.. Sitter här och skriver för att det är sååå tråkigt att plugga..
 

harry

Igår och idag har harry fått gå på ridbanan.
 
Igår så var han lite stel i vänster men väldigt fin ändå. Red i den nya sadeln och den var så skön så jag inte kunde sluta le! Red samtidigt som Emma och jag kunde inte sluta babbla om hur skön den var.. HAHA.
 
Idag iaf så var det inte så jättebra underlag så jag travade nästan hela passet. Tog 1 kort galopp i varje varv. Lena var med och kollade så att sadeln låg bra, så att jag satt bra i den och så att den låg still. Och allt var perfekt tyckte hon! Så nu ska jag bara skrapa fram de sista pengarna! Förövrigt så var harry lite för hängig på bettet men gick väldigt fint i slutet.Jag jgorde bara massa lösgörande övningar för att få loss vänstern. Den var nästan helt loss i slutet sen  så :)
Han gjorde helt SJUKA samlingar. Jag satt typ och gapade, nästan så att han travade på stället.
Efteråt så borstade jag harry jättelänge, ryckte manen, klippte svansen och hovskägget! Väldigt uppskattat av Herr Kelgris! hihi.
 
Imon så ska jag rida ut en liten sväng tänkte jag :)
 
 

pommen & harry söndag

Pommen fick tyvärr vila pga vissa orsaker. Gav honom mat och kollade så han mådde bra åså :)
 
Jag & mamma åkte in till charlies och lånade e3n sadel. Kollade lite på rean åså.
 
Sedan red jag Harry tsm med emma & emil. Det gick toppen bra :)
Visa fler inlägg