Hästarna

Det har hänt något helt OTROLIGT!
I fredags testade jag något på Harry som jag trodde att jag aldrig mer i hela mitt liv skulle göra. En sån enkel sak som att galoppera på ett fält.. Ja, och vi överlevde! Vi varken bockade eller skenade.. Vilket grej alltså ;)
 
Efter förra årets extrema bockserie och alla gånger han har stuckit på fälten så har jag inte vågat det.
Jag är extremt stolt över min fina ponny som gick i en fin form och det gick å ändra tempo hela tiden på honom i alla gångarter! :)
 
I Lördags skulle jag rida ut båda hästarna på förmiddagen tänkte jag men det slutade med att Mazzan fick gå in direkt då hon inte har några sulor och fick enorma styltor. Jag hade även Pommen, fast mamma red faktiskt honom en stund. Harry red jag sent på kvällen med Marika & Limme!
Vi red även då en stund på fältet, bredvid varandra och Harry va lugn trots det!! HELT AMAZING!
Galopperade sedan lite mellan fälten! :)
 
Igår så var jag och Hanna väldigt långsamma, vi var i stallet i 9 timmar och vi hade 2 hästar var.. Fast jag mockade faktiskt 5 boxar när hanna mockade 1..
I vilket fall så började jag med att trimma Mazzan, hon var lite seg i början. Men mjuknade och blev piggare sen. Finaste hästen alltså <3
 
Harry trimmade jag barbacka. Från början var han så sjukt stel i vänster nacke och bog. Har inte trimmat honom på ganska länge så inte så konstigt.. Men jag fick igenom det tillslut. :)
 
Får se vad hästarna ska göra idag! Kanske blir fältet med Mazzan och cavaletti med Harry.. Får se lite :)
 
Fina <3