Dagarna

Jag och Vicky har haft tjockis-helgen.. haha. Nej men vi har kollat på massa GHS och ätit fett mkt onyttig mat!
Igår var jag i stallet ganska tidigt för att hinna ta hand om C. Longerade och det gick helt okej! :)
Fixade allting till dom och tog sedan in Harry. Bestämde mig för att rida barbacka, vilket gick jättebra. Red en runda i skogen :)
Efteråt åkte vi och handlade massa gott och åkte sedan till Vicky. Lagade mat och kollade på küren. Efteråt åt vi chips och godis, kollade på film och ponnyakuten. Till sist kollade vi på Gothenburg Trophy!
Åkte hem på kvällen och kollade på lite film innan jag somnade :)
 
Tjockishelg ;)
 
Idag åkte vi upp till stallet och red på förmiddagen. Vi red den längre rundan och Harry var jättefin!
Sedan åkte vi hem till Vicky, köpte PIZZA! Kollade på Världscupfinalen i hoppningen, åt pizza, kladdkaka, godis och chips! :) HUR TJOCKA?
 
Sedan åkte vi till stallet igen, mockade fixade allt och till sist tog vi in hästarna. Jag tvättade harrys man för han hade börjat klia sig. (solexem) Så nu ska han börja behandlas igen.
Sollan och Heili (fölis) släpptes på banan en stund och jag tog lite bilder. Kom hem för en stund sen och nu ska jag sova snart.
 
Imorgon är det resursdag men jag ska upp tidigt och släppa ut hästarna, fixa träckprov åt 5 hästar. Snabbt hem å byta om för att åka till Tandis med syster. Sedan tillbaka till stallet och luncha hästarna. Rida och fixa allt åt H & C. Sedan ska jag plugga och kanske åka till stan och köpa en vårjacka om det hinns med! :)
 
Älskar denna bilden på Sollan och Heili! :)