Nothing can ever replace you, no matter what.

DDet gör fortfarande så ont, att ens bästa vän är död.
Jag vill fortfarande inte förstå.

Nu är det nästan 1 år sedan Million blev utdömd och avlivad. Förra året den här tiden så var det helt förjävligt. Jag var glad för varje minut jag fick ha tillsammans med honom.

Min underbara vän <3

det är så himla svårt att inte vara så extremt överbeskyddande mot Harry när man vet hur lätt ens bästa vän kan försvinna, föralltid.
Jag spenderar nästan hela min fritid & alla mina pengar på Harry istället för kläder till mig, eller att kanske gå på bio med en kompis. Just för att jag verkligen brinner för den hästen jag har för tillfället. Jag brinner inte för några tävlingar, inte för att bli bäst, inte för att vinna pengar. Jag gör det för att det finns inget mer underbart än att komma så nära en häst. Att ha en ponny som bästa vän. Det är vad jag vill. <3

Grymmt dressyrpass!

Det regnade idag, så det blev inget pass på fältet!
Istället blev det dressyr i ridhuset med bommar, fokuserade mest på halter, övergångar, ryggningar, tempoväxlingar och halvhalter!
 
Han blev riktigt fin i slutet faktikst :) Han var lite motsträvig i galoppen, som han nästan alltid är. Det har inte riktigt lossnat där än, men det kommer :)
I traven var han skitfin i slutet! Tror inte han varit så fin någon gång, han jobbade såå bra med ryggen :D
 
 Imon ska jag rida lite på fältet med Mellas hoppsadel. Jag är typ den ända på detta jordklot som HATAR Prestige Versailles sadlarna & ja, såklart passar den ju harry! (vi har testat i princip ALLA modeller som finns och ingen har passat -.-) men jaja :)
 
fina pojken :D <3
Visa fler inlägg