JULAFTON

D  ags för uppdatering kanske?
 
Igår var jag på stan tillsammans med Jennie, shoppade lite julklappar och hittade även en jättefin klänning till mig själv som jag köpte! Rea som fasen var det- endast 100 kronor!
Efter stan så red jag en sväng tillsammans med Emma & Emil. Det gick toppen bra :)
 
Eftersom Harry är förkyld så får han endast skrittas och travas ytterst lite. Det är redan bättre. Men eftersom jag inte vill att han ska bli mycket sjuk så går han lugnt ett tag till :)
 
Idag hade vi julklappsöppning med syster, pappa och mamma på morgonen och då fick jag:
Grimma, grimskaft och täcke i samma kollektion. Jättefint!
Parfymer.
Pengar
En bok om hästars sjukdomar
Rumpvärmare
Plattång
Halsband
Toffsar, hårspännen.
 
Efter det blev det en skrittrunda på bästa Harry i skogen! <3 underbart. Träffade barnen och fick en chokladask i julklapp! :')
 
Sedan var det julmiddag med Mamma, Pappa, Wilma, Mormor och Morfar. Sedan Kalle Anka och julklappar efter det. Fick väldigt mycket av Mormor & Morfar, som alltid :)
Men bland annat: underställ, ljus, handduk, bodylotion och andra body-produkter, smink och en resa till Ullared där jag och Wilma får handla för en summa pengar var.
Jag är supernöjd med alla julklappar! :)
 
Nu har vi spelat Julklappsspelet med lite fler i släkten, det fanns totalt typ 200 paket.
Slutade med en massa godis, filt , markeringspennor, matta till stallet, en kopp som jag kan ta med till stallet och lite annat smått och gott..
 
Eftersom jag fortfarande är sjuk så ska jag snart gå och lägga mig, imorgon ska jag och karin lastträna och kanske rida lite :)
 
 

rubrik

J  ag är fortfarande sjuk, eller snarare ännu sjukare. Idag var jag dock en snabbis i skolan, vi hade information inför 3an vilket jag ville gå på. Gick på en lektion till sedan åkte jag in till stan för att träffa bästa Mella!
Kände att jag behövde lite kompis-tid!
Vi fikade på Johans Café, jättegott!
 
Sedan shoppade jag några julklappar. Nu har jag varit i stallet och harry var mestadels jättebökig. Släppte ut honom igen då dom andra hästarna i vårat stall inte var inne än.
 
Veterinären har iaf sagt att han ska skrittas och joggas väldigt lite nu tills han blir bättre. Och blir han sämre så ska vi ringa igen. Så igår fick han skrittas lite och idag gick jag en väldigt kort sväng eftersom jag är så sjuk.
 
Imorgon bitti ska vi fodra och släppa ut hästarna så jag har redan gått och lagt mig, ska kolla på lite film..
 
På Söndag får jag iaf träffa bästa Jennie! :D <3
 
 

SJUK

J  ag har gått och blivit jättesjuk :( Har kännt på mig det i några dagar nu men jaa..
Så idag har jag bara varit hemma och legat i sängen, jag var i stallet innan och tog in hästarna och red en sväng. Harry har dock blivit jätteförkyld ganska fort så imorgon ska jag ringa veterinären så han kan få lite medicin.
Jag stannar hemma även imorgon.
 
Alltså får Harry gå lugnare nu tills han är frisk igen.. Sen ska det ju bli kallare också så då får han gå lugnt också så han inte får något med lungorna också..
 
Vi lasttränade iaf i söndags, det tog ett tag innan han gick in, men sen gick det helt jävla extremt bra. Nu går det att leda in och det går att skicka in! Asgrymt!
Men det är säkert inte så nästa gång vi ska lasta haha.. menmen :)
 
 
Visa fler inlägg