INTE OKEJ

Blir så arg och ledsen när jag läsde inlägget på bellas blogg nyss. känner inte henne alls, så jag kan ju inte säga så mycket om det. men ärligt talat, detta är att gå till överdrit! för bella verkar ju så jävla grym!

oavsett vad så gillar jag henne för att hon är en utav få som vågar stå upp för den hon är. hon är så jävla grym som vågar skriva det hon gör inför så många läsare. det svär jag på att jag aldrig skulle vågat.

massa creeds till dig bella! <3

uteritt

Red ut tillsammans med Yvonne idag, det gick ganska bra faktiskt, han släppte yberfint i höger sidan. Självklart var han pigg men det får han. han tog nästintill alla förhållningar idag iaf.

det blev martingal och babypelham på för säkerhetens skull idag, och ingen galopp heller.
men jag är supernöjd med min plutt <3

efteråt fick jag panik och trodde han hade ont i ryggen för han ryckte lite i skinnet (typ som dom gör efter flugor på sommaren) då ställde sig tesa och skrattade åt mig, haha. han hade iaf inte ont i ryggen, och tesa kan sin sak om man säger så ;) så henne litar jag faktiskt på!


förövrigt kommer bloggen ligga lite lågt ett tag. för jag mår inte bra fysiskt. skriver mer om det när jag vet varför osv. men ska självklart försöka :)

till ebba g: min mejl är elinhjohansson@hotmail.com :) jättegulligt av dig! <3


bästa ponnyn på provridningen! <3

PONNYN

Idag var det vial som stod på schemat, så jag spånade boxen. Borstade i mer än 1 timme!! Oljade hovarna och pussade på honom :)

Sedan gick jag en liten promenad på fältet för att få honom att lyssna på mig ute även från marken, så det inte blir som förra gången. Han skötte sig ganska bra, så jag och pappa bestämde oss för att testa lasta.

Och tro det eller ej, men ahn gick rakt på, och stog kvar där inne!! :D
Sen när jag bad honom backa så gick det lite fort, så då lastade vi på igen och stog där i någon minut, sedan gick vi in :) så duktig va han! så då fick han lite havre och sina vitaminer! :)


bästa ponnyn :D
Visa fler inlägg